fredag den 18. marts 2011

Sylvanian familiesI know I have a problem , I get very addicted when I start buying stuff I can collect..I had one family of animals when I was a kid, I wanted to make sure Indy had more.. Im almost scared to say I´ve bought 21 families for her ..I KNOW IM MAD

4 kommentarer:

 1. Ha ha, det lyder bekendt!! Er blevet lidt bedre til at lade være, men har også brugt oceaner af både tid og penge på ebay og andre steder for at shoppe sylvanian, jellycat dukker, lps, svampe og jeg-ved-ikke-hvad til både pigerne og mig selv!! Det er vanvid.. Men lige sylvian families er da så søøøøde at de ikke er til at stå for. Selvom jeg forbander alle de der mikroskopiske smådele langt væk, når jeg skal støvsuge :o)

  SvarSlet
 2. Tror bare det er vanvid at have piger :-)Jeg kan slet slet ikk styre mig med det shopping. Ja og jeg vil så gerne købe hotellet til sylvanien men 1000 kr der kan man tale om vanvid :-)Min pige er heldigvis for lille til smådelene endnu, de er gemt i en kagedåse købt på ebay haha !

  SvarSlet
 3. Det ER frygteligt med de piger og det er faktisk først fornylig, det for alvor er gået op for mig at det stopper jo aldrig :o) Der bli'r jo ved at dukke noget op, som de (eller moren) ikke kan leve uden..

  Vi har virkelig meget sylvanian: Applewood, begynderhuset, Babblebrook, restauranten, campingvogn, både, biler, møbler, småbutikker og en forfærdelig masse familier og figurer. Jeg gjorde et rigtig godt brugt køb på et tidspunkt og fik VIRKELIG meget for kr. 800,-

  Desuden havde Salling i Århus for et stykke tid siden 50% på ALT Sylvanian. Det var det vildeste kaos-scenarie og folk var som vilde dyr (alle andre end os selvfølgelig, ha ha) og vi gik derfra kr. 2300,- fattigere!! Altså dvs. for kr. 4600,- Sylvanian. Crazy..

  Men noget af det var for deres sammensparede lommepenge og noget blev brugt til gaver, men alligevel. Frygteligt at man som voksen kan blive så grebet af det..

  SvarSlet
 4. Åh nej bliver det ved ? haha .. Ja det har jeg også på fornemmelsen.. åh jeg vil også finde brugt sylvanian , gerne huse, men har ikk lige haft held med mig ..haha du lyder som den vildeste shopper 4600 kr varer det er også meget du kan få med hjem i posen så ! Leger dine piger så med det? så er det jo næsten okay og kun lidt crazy ! min 21 mdr har allerede 4 barbier , det går helt galt.. har det bare sårn at ting jeg kan huske fra jeg var lille skal hun også have... Jeg skal denne uge tirsdag til malmø onsdag molo lagersalg og fredag London i weekenden .. Der er absolut ingen penge tilbage til Juni :-( ha ha

  SvarSlet